[S-News] Troubles loading rpart

Brant Deppa (bdeppa@DEPPA.Winona.MSUS.EDU)
Wed, 4 Feb 98 13:59:22 CST


Hello all,

I am trying to install the rpart library from statlib on a HP-UX 900
workstation. I am having problems with dynamically loading the .o
files. Here is the error message I received after typing

> library(rpart)

ld: Unsatisfied symbols:
s_xpred (code)
s_to_rp2 (code)
pred_rpart (code)
s_to_rp (code)
rplabel (code)
ld: (Warning) Invalid symbol type for plabel (/usr/local/splus/library/rpart/rpa
rt_l.o, pred_rpart)
ld: (Warning) Invalid symbol type for plabel (/usr/local/splus/library/rpart/rpa
rt_l.o, rplabel)
ld: (Warning) Invalid symbol type for plabel (/usr/local/splus/library/rpart/rpa
rt_l.o, s_to_rp)
ld: (Warning) Invalid symbol type for plabel (/usr/local/splus/library/rpart/rpa
rt_l.o, s_to_rp2)
ld: (Warning) Invalid symbol type for plabel (/usr/local/splus/library/rpart/rpa
rt_l.o, s_xpred)
ld: Error 0
Error in dyn.load(obj): 'ld -A ...' failed
Dumped

I know that in the past I have had to use dyn.load2 in place of dyn.load.
Is this the problem? Any advice would be greatly appreciated.

Thanks,

Brant Deppa
Dept. of Mathematics and Statistics
Winona State University
Winona, MN 55987
e-mail: bdeppa@deppa.winona.msus.edu
-----------------------------------------------------------------------
This message was distributed by s-news@wubios.wustl.edu. To unsubscribe
send e-mail to s-news-request@wubios.wustl.edu with the BODY of the
message: unsubscribe s-news